Skip to main content

Ons team

Mieke Claeys

Zaakvoerder

Al meer dan 30 jaar staat Mieke, gediplomeerd opticien, klanten te hulp in het kiezen van monturen, glazen, zonnebrillen, … Na al die jaren nog steeds met evenveel passie!

Stijn Van Molle

Medewerker - opticien

In 2015 startte Stijn in Optiek Claeys. Stijn is eveneens gediplomeerd opticien, een expert op technisch vlak, maar weet ook zeer down-to-earth klanten bij te staan in hun zoektocht naar de juiste bril.

Historiek

Meer dan 60 jaar geleden startte Herman Claeys in Zottegem met Optiek Claeys. Zijn doel was mensen te helpen door zich te verdiepen in de technieken ter verbetering van het zicht en het gehoor. Dankzij veel studie en intens werk, werd Optiek Claeys al gauw de referentie in de streek voor brillen, contactlenzen en hoorapparaten. Vooral op het gebied van contactlensaanpassing, wat nieuw was in die tijd, was Herman Claeys een voorloper.

In 1992 gaf hij de fakkel door aan zijn dochter Mieke Claeys, die tot op vandaag met evenveel passie de familiezaak uitbaat.  In de loop der jaren werd de zaak grondig gemoderniseerd, waardoor u bij Optiek Claeys in een aangename sfeer kan genieten van deskundig en persoonlijk advies. Dankzij het eigen atelier waar glazen geslepen en gemonteerd worden, bent u er zeker van dat u snel over een perfect afgewerkte bril kan beschikken.